Στην Κύθνο βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ανυποµονεί να βρεθεί και πάλι στο νησί. Αυτές είναι οι πρώτες της διακοπές ως ελεύθερη και είχε µαζί της δύο καλούς φίλους. Στα σοκάκια, φυσικά, όπου κυκλοφορούσε την αποθέωναν, ενώ και η ίδια αποθεώνει την Κύθνο, το νησί-έκπληξη.

H Ελληνίδα καλλονή έµεινε στο «Em Gard Suites», που έχει θέα τον Μέριχα, και δεν σταµάτησε να φωτογραφίζει τις οµορφιές του νησιού. Σύµφωνα µε πληροφορίες, επέλεξε τον συγκεκριµένο προορισµό γιατί ήθελε να απολαύσει την ηρεµία στις πολλές και απόκρηµνες παραλίες, αλλά και να πραγµατοποιήσει φωτογράφηση για τη νέα συλλογή µαγιό για το κατάστηµά της στο Κολωνάκι. Μάλιστα, η σουίτα της βοηθούσε ώστε να έχει το υλικό που ήθελε, αφού είχε όλες τις ανέσεις, αλλά και υπέροχη θέα.

«Και περάσαµε πανέµορφααα…! Στην Κύθνο, που για εµένα είναι το νησί-έκπληξη των Κυκλάδων! Και µε τη βοήθεια του kythnostv πήγαµε στα καλύτερα µέρη! Ανυποµονώ για την επόµενη φορά», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που θα βρεθεί ξανά στο νησί τον Αύγουστο.

Οσον αφορά τα προσωπικά της, αν και τη φλερτάρουν επίµονα µετά τον χωρισµό της από τον Στάθη Σχίζα, εκείνη δηλώνει µόνη και θέλει να συνεχίσει µε τους φίλους της τις καλοκαιρινές εξορµήσεις.

Αλλωστε, κάνει µακροχρόνιες σχέσεις, δεν της αρέσουν τα επιπόλαια φλερτ και θα της πάρει καιρό µέχρι να βρει τον νέο της έρωτα. Αυτό που θέλει τώρα είναι να ξεκουραστεί, γιατί θα έχει δύσκολο χειµώνα, αφού θα επικεντρωθεί στην επιχείρησή της, που, όπως µάθαµε, θα επεκταθεί. Οσο για το τηλεοπτικό της µέλλον, ήδη συζητά µε µεγάλο κανάλι για δική της στήλη µόδας σε εκποµπή…

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 15/7