Η Καίτη Φίνου θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο για τη Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή τα όσα είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

Η γνωστή ηθοποιός, παρακολουθώντας το «Καλοκαίρι Yes», θέλησε να αναφερθεί σε όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε με την εκπομπή την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή την τοποθέτησή της για την ανάδειξη της τρανς Μις Ολλανδία.

Υπενθυμίζεται πως η Καίτη Φίνου, με μία μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram, καυτηρίασε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ομορφιάς που διεξήχθη στο Άμστερνταμ την προηγούμενη εβδομάδα και η είδηση του οποίου έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη.

«Η άποψή μου δεν αφορά την κοπέλα που σκότωσαν, για όνομα του Θεού. Έτυχε απλώς να είναι την ίδια μέρα με τη μέρα που βγήκε η τρανς Μις Ολλανδία. Εγώ είμαι της άποψης ότι υπάρχει το ανδρικό και το γυναικείο φύλο, ότι οι γυναίκες δεν δώσαμε τόσους αγώνες για να έρθει κάποιος άνδρας να διεκδικήσει έναν τίτλο που αφορά γυναίκα!

Είναι όπως γίνεται στον αθλητισμό, είναι άδικο το να τρέχουν τρανς με γυναίκες, γιατί έχουν γεννηθεί διαφορετικά», ανέφερε στον αέρα του ΟΡΕΝ η Καίτη Φίνου την περασμένη εβδομάδα.


Στο σχολιαστικό μέρος η Μαριάντα Πιερίδη είχε υποστηρίξει πως τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου.

«Είναι τραγικά τα μηνύματα, όπως ο τόνος της φωνής σας, κυρία Πιερίδη, που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή», σχολίασε νωρίτερα σήμερα μέσω Twitter η Καίτη Φίνου.


____