O Σάκης Κατσούλης είναι δυναμικός, επικοινωνιακός και με τις πιο πετυχημένες επιδόσεις στον στίβο μάχης, ο 32χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να φέρει αρκετές επιτυχίες για την ομάδα του, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τον Δεκέμβριο του 2020 το Survivor 4 κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από κάθε προηγούμενο κύκλο, ο οποίος ξεκινούσε στις αρχές του νέου έτους.

Ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να μη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, η άφιξή του όμως έφερε τα πάνω-κάτω, καθώς στο παιχνίδι συμμετείχε ήδη η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία εκείνη την περίοδο ήταν χωρισμένοι.

Αρχικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν πυρ και μανία με τον άνθρωπο που επέλεξε να ξαναμπεί στη ζωή της με αυτόν τον τρόπο, ενώ οι ατάκες της έγιναν viral στα social media.

Ο Σάκης Κατσούλης σύντομα αποδείχθηκε ο τέλειος τζέντλεμαν, αναλαμβάνοντας την προστασία της από κάθε λογής επίθεση.

Τα δεδομένα στις σχέσεις τους άλλαξαν, όταν εκείνη πήρε την απόφαση να συμφιλιωθεί μαζί του, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι φήμες περί επανασύνδεσης έκαναν την εμφάνισή τους στα hot νέα που έφταναν από τον Άγιο Δομίνικο.

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η επανασύνδεση

Και ενώ οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο κυλούν με αγωνίσματα, κόντρες και διαφωνίες μεταξύ ομάδων, το πρώην ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά, με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να έχει αντιρρήσεις, για τις οποίες και δεν διστάζει να ξεσπάσει δημόσια.



«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι' αυτό. O Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Kαι να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε γι' αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει», δήλωνε στο περιοδικό «ΟΚ» η μητέρα της Μαριαλένας, κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου.



Τον Ιούλιο του 2021 το Survivor 4 ρίχνει αυλαία με τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος μια «ανάσα» από τον τίτλο του μεγάλου νικητή, τον οποίο και καταφέρνει να εξασφαλίσει ο πρώτος.

Ο Σάκης Κατσούλης ξεσπά σε πανηγυρισμούς, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πανηγυρίζει στο πλευρό του.



Σάκης Κατσούλης: Οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή

Μετά τον τελικό του Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε αρκετά τηλεοπτικά πλατό, μιλώντας για τις αλλαγές στη ζωή του, επιβεβαιώνοντας την επανασύνδεση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς ήταν η μοναδική γυναίκα με την οποία είχε ονειρευτεί πως θα παντρευόταν.

«Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου, δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου», δήλωνε ο Σάκης Κατσούλης.



Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Survivor All Star

Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους συμμετοχή στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη φορά για τις ανάγκες του Survivor All Star.

Και μπορεί η πρώτη τους συμμετοχή να ξεκίνησε έντονα, αυτή τη φορά οι δυο τους μπήκαν σαν μια «γροθιά» στο ριάλιτι επιβίωσης φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό και διατηρώντας δυνατό τον έρωτά τους, μακριά από εντάσεις και σχόλια που θα μπορούσαν να τους φέρουν σε μεταξύ τους σύγκρουση, όπως έγινε στο Survivor 4.

Σύντομα και η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη ταράζει το ζευγάρι, το οποίο ενημερώνεται πως δεν θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα, κάτι που στην πορεία του παιχνιδιού αλλάζει, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς πιασμένοι αγκαλιά.


Η πρωταπριλιάτικη φάρσα, ωστόσο, ανάμεσα στο ζευγάρι προκάλεσε στιγμές πανικού για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ενημερώθηκε πως ο καλός της θα έπρεπε να αλλάξει ομάδα.



Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους στο Survivor All Star, όταν οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο ταξιδιού και πήγαν στην Punta Cana για να βιώσουν στιγμές άπειρης διασκέδασης.

Εκεί που έτρωγαν ψηλά στον ουρανό και το κρασί έρεε άφθονο, ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να κάνει πρόβα την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο παίκτης του Survivor δεσμεύτηκε ότι θα κάνει κανονική πρόταση όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα.


Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η μητέρα της ζήτησε εγγόνι

Σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν και πάλι με τους δικούς τους ανθρώπους, καθώς οι οικογένειές τους ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Η συγκίνηση και τα κλάματα παρέσυραν όλους τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μένει έκπληκτη με τις ατάκες της μητέρας της, η οποία στο παρελθόν δεν ήθελε να ακούει για τον Σάκη Κατσούλη.

«Η μαμά μου ήρθε με άγριες διαθέσεις στον Άγιο Δομίνικο. Πέρα από ότι είπε να μην γκρινιάζω στον Σάκη και να του ανεβάζω την ψυχολογία όταν πέφτει, μου ξεφούρνισε ότι θέλει και εγγονάκι. Από πού προέκυψε αυτό δεν ξέρω», ανέφερε Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Απόψε το βράδυ το Survivor All Star ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Σάκης Κατσούλης δύο χρόνια μετά τη μεγάλη του νίκη, φλερτάρει ξανά με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, έχοντας κερδίσει ήδη στον έρωτα, μετά τις δοκιμασίες που πέρασε η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.