Με ένα δώρο από το παρελθόν αιφνιδίασε ευχάριστα ο Θάνος Καλλίρης τη Ναταλία Γερμανού.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στο κλείσιμο της κουβέντας τους αποφάσισε να της κάνει κάποια ιδιαίτερα δώρα, που τους έφεραν μνήμες από την σχέση τους.

Ο Θάνος Καλλίρης έδωσε στη Ναταλία Γερμανού δύο λευκά μπλουζάκια, με το ένα να φέρει τυπωμένο το λογότυπο της πρώτης της εκπομπής στον ΑΝΤ1 (Κλαμπ σάντουιτς, 1991), ενώ το άλλο μία κοινή τους φωτογραφία από την περίοδο που βρίσκονταν σε σχέση.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δέχθηκε συγκινημένη και με χιούμορ το ιδιαίτερο δώρο.

«Αυτό έχει μία συναισθηματική αξία από μένα και σου το χαρίζω, διότι μετράει περίπου 35 χρόνια που το ‘χω κρατήσει. Έχει σχέση με σένα. Δεν ξέρω αν πρέπει να το κρατήσεις ή σε βάλω να το υπογράψεις και να μου το δώσεις πίσω», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

«Αυτό πρέπει να είναι από το ’91. Πρέπει να το κρατήσω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ», απάντησε η Ναταλία Γερμανού για το πρώτο δώρο.

Ανοίγοντας τη συσκευασία με το δεύτερο t-shirt και αντικρίζοντας τη στάμπα με τους δυο τους επάνω του, η παρουσιάστρια γέλασε και τον ευχαρίστησε. Μάλιστα, ο Θάνος Καλλίρης την προκάλεσε να το φορέσει.

«Αυτό το φορούσα το 1990 περίπου. Τα έχω κρατημένα στη ντουλάπα μου πάρα πολλά χρόνια και είπα να σου κάνω κι εγώ ένα δώρο να θυμηθούμε τα νιάτα μας», ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης, με τη Ναταλία Γερμανού να του ανταποδίδει τα δώρα ευχαριστώντας τον.