Καθώς ξεκινούν οι προετοιμασίες στο Silverstone για τον αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος F1 αυτό το Σαββατοκύριακο, έχει κατασκευαστεί ένα πλήρες γκαράζ και ένα pitwall αφιερωμένο στην ομάδα APXGP για την οποία θα «οδηγεί» ο Μπραντ Πιτ στην επερχόμενη ταινία της Apple.

Στο GP του Σαββατοκύριακου θα είναι η πρώτη φορά που τα γυρίσματα για την ανώνυμη ακόμη ταινία της Apple θα πραγματοποιηθούν σε αγώνα της F1.


Όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρξει ένας συνδυασμός γυρισμάτων στα pits και στο paddock καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου, ώστε να δοθεί η εντύπωση ότι η ομάδα αγωνίζεται.


Προφανώς ο Αμερικανός ηθοποιός δεν θα συμμετάσχει στον κυριακάτικο αγώνα, ωστόσο, πληροφορίες τον θέλουν να μπαίνει στην πίστα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ενεργό ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα έχει και ο Λούις Χάμιλτον, o οποίος έχει δηλώσει ότι η συγκεκριμένη παραγωγή θα είναι η καλύτερη ταινία που έχει δημιουργηθεί για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον χολιγουντιανό σταρ, ο οποίος, έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα του στη F1, επιστρέφει στο άθλημα ως βετεράνος σε μια ομάδα που βρίσκεται στο τέλος του grid.

Ο σκηνοθέτης Τζο Κοζίνσκι είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δημιουργήσει την πιο αυθεντική ταινία αγώνων αυτοκινήτου που έχει γίνει ποτέ - και μια ταινία που μπορεί να επαναλάβει τη μαγεία τόσο του Λε Μαν όσο και του Γκραν Πρι, όπου πραγματικά αυτοκίνητα σε πραγματικούς αγώνες μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη.


Το φανταστικό μονοθέσιο Apex GP έχει εξοπλιστεί με 15 επιπλέον θέσεις κάμερας για να καταγράψει όλα τα πλάνα που χρειάζονται από την οπτική γωνία των χαρακτήρων της ταινίας.

Επιπλέον, έχει δοθεί άδεια για την τοποθέτηση ειδικών μικρών κινηματογραφικών καμερών στα κανονικά σπίτια των τηλεοπτικών καμερών στα πραγματικά μονοθέσια της F1 στους φετινούς αγώνες.