Η Μαρία Θωμά, που βρίσκεται στη «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1, φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ.

Δείτε ακόμη - Μαρία Θωμά: Η ηθοποιός ξεσήκωσε την Μύκονο με το κορμί της (Βίντεο)

Μέσα από την παρουσίαση που δοκιμάζω τις δυνατότητές μου

«Είναι η δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι. Είναι η βασική μου ενασχόληση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μάλιστα μου έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτήν την εκπομπή και μέσα από την παρουσίαση που δοκιμάζω τις δυνατότητές μου, έχει έρθει ένα άλλο εισιτήριο καλό, που αφορά την υποκριτική. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω και πράγματα ως ηθοποιός» είπε αρχικά η Μαρία Θωμά.


Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον διάσημο ηθοποιό, Μπραντ Πιτ, εξομολογήθηκε έγινε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας που αφορά στη Formula 1.

«Είναι κούκλος. Μοιάζει για 40 - 45 χρονών, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών. Το σώμα πολύ καλά διατηρημένο, γυμνασμένο, στο πρόσωπο το δέρμα είναι απίστευτο και δεν έχει πειράξει κάτι. Δεν ακούει πολύ καλά. Με ρώτησε δύο φορές το όνομά μου, που είναι πανεύκολο» δήλωσε στη συνέχεια η Μαρία Θωμά.


Στα 60 του έχει μάθει να οδηγεί μονοθέσιο

«Είναι πολύ ευγενικός, πρόθυμος να σε ρωτήσει, να σου εξηγήσει. Είναι φοβερός. Στα 60 του έχει μάθει μέσα σε έξι μήνες με τον Lewis Hamilton, ως προπονητή, να οδηγεί μονοθέσιο. Είναι συγκλονιστικό! Οδηγούν από μικρά παιδιά οι οδηγοί. Είναι πολύ δύσκολο» τόνισε κλείνοντας η Μαρία Θωμά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Ο σύντροφός μου είναι ο Ιαν Χολμς, ο διευθυντής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Formula 1 παγκοσμίως



Θα παίξω τη ρεπόρτερ στην ταινία του Brad Pitt για τη Formula 1. Ελπίζω να του πάρω συνέντευξη. Τον Ιούλιο θα γίνουν τα γυρίσματά μου