Για ακόµα µία χρονιά ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν απολαµβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι στη Σκιάθο. Οι Χολιγουντιανοί σταρ έφτασαν στο αγαπηµένο τους νησί πριν από λίγες µέρες µε ιδιωτικό αεροπλάνο και κατέληξαν σε βίλα στις Αχλαδιές, εκεί όπου µένουν κάθε χρόνο.

Οι δύο διάσηµοι ηθοποιοί είναι φιλικοί µε όλους και γευµατίζουν σε παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού, δίπλα στο κύµα. Παράλληλα, δεν παραλείπουν να κάνουν µικρές εξορµήσεις στα διπλανά νησιά, έχοντας πάντα ως βάση τη Σκιάθο και τις φυσικές της οµορφιές.

Μένουν στην Σκιάθο έναν µήνα

Ο δήµαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούµας, µιλά για το ζευγάρι και αποκαλύπτει τη σχέση του νησιού µε τη διάσηµη ηθοποιό. «Είναι και πάλι εδώ. Μένουν έναν µήνα και τώρα ήρθε και η κόρη τους, η Κέιτ Χάντσον.

Έρχονται εδώ και 20 χρόνια, έχουν βρει τον παράδεισό τους, όπως λένε, αισθάνονται οικεία, έχουν τους φίλους τους, τα στέκια τους. Έχουν ένα ζευγάρι φίλων ηθοποιών που περνάνε καλά µαζί τους και έρχονται για να δουν και αυτούς.

Αυτοί οι άνθρωποι µπορούν να πάνε όπου θέλουν και έρχονται κάθε χρονιά εδώ. Είναι πολύ σηµαντικό αυτό», τονίζει ο κ. Τζούµας.

Στη συνέχεια, ο δήµαρχος αποκαλύπτει και το ίδρυµα που έχει φτιάξει η ηθοποιός, το οποίο συνεργάζεται και µε τη Σκιάθο.

Προβάλλουν τη Σκιάθο και την Ελλάδα

«∆εν χάνουν ευκαιρία να προβάλλουν τη Σκιάθο και την Ελλάδα. Το 2019 η πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, Κ. Παπαδούλια, πολύ στενή τους φίλη, µε την ανάληψη της δηµοτικής Αρχής µού τους γνώρισε και κάναµε µια συνεργασία µαζί.

Η Γκόλντι Χόουν έχει ένα ίδρυµα, το “Mind up”. Είναι ένα παγκόσµιο ίδρυµα, µε σκοπό να κάνει τα παιδιά πιο ευτυχισµένα. Έχει ως βάση το Ηνωµένο Βασίλειο και ο πρώτος τόπος που έκανε συνεργασία µε την Ελλάδα ήταν η Σκιάθος. Η συνεργασία αφορά την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών για το πώς θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών.

Μάλιστα, αφορµή για τη δηµιουργία του ιδρύµατος ήταν η ανιψιά της, καθώς κατάλαβε κάποια στιγµή πως είχε κάποιο πρόβληµα», εξηγεί ο κ. Τζούµας και προσθέτει τι είναι αυτό που τον εντυπωσιάζει περισσότερο στη διάσηµη ηθοποιό: «∆εν προσπαθεί καθόλου να το παίξει σπουδαία, και αυτό είναι που µε γοήτευσε από την πρώτη στιγµή.

Σπουδαία είναι αυτά που λέει, γιατί είναι ένας πολύ φιλοσοφηµένος άνθρωπος, που θέλει πολύ να προσφέρει».

*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά»