Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να έχει αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο οροφοδιαμέρισμα σε νεόδμητη, υπερσύγχρονη πολυκατοικία. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα διαμέρισμα 160τμ, διαμπερές, ευρύχωρο και μοντέρνας αισθητικής.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού στην εφημερίδα «Secret», η Μαρία Κορινθίου, μετά την επιστροφή της από την Αμερική, κατοικούσε στο Ψυχικό, σε μία τριώροφη μονοκατοικία, που είχε αρχικά στην κατοχή της η γιαγιά της, και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της. Σε αυτή τη μονοκατοικία συνέχισε να διαμένει και μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη και τον ερχομό της μονάκριβης κόρης τους, Ισμήνης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δημοσιογράφος στο κείμενό της, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, αναμένεται να μετακομίσουν σύντομα σε νέο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στην περιοχή του Παπάγου, το οποίο οι πληροφορίες θέλουν να αγοράστηκε από την ηθοποιό.

Μάλιστα, η ίδια πηγή συμπληρώνει πως το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ακίνητο και ως βάση της εταιρείας παραγωγής που διευθύνουν.


Η εφημερίδα ήρθε σε επικοινωνία με τη γνωστή ηθοποιό, ρωτώντας την εάν το συγκεκριμένο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα της ανήκει και εάν σκοπεύει να μετακομίσει οικογενειακώς εκεί. Η Μαρία Κορινθίο αρκέστηκε να πει: «Όχι, καλέ, η μαμά μου», αφήνοντας αδιευκρίνιστο το τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο ακίνητο και ποιος είναι ο σκοπός της μελλοντικής του χρήσης.