Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ευδιάθετη στη σημερινή εκπομπή «Mega Καλημέρα», τρεις ημέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της αλλά και τον θρησκευτικό γάμο της – έκπληξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Ήταν από αυτές τις πολύ όμορφες εκπλήξεις

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε επίσης το γεγονός ότι ξαφνικά ο Θοδωρής Μαροσούλης σηκώθηκε και είπε στους καλεσμένους ότι θέλει να ζητήσει το χέρι της Ελεονώρας από τον πεθερό του. «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέγαμε αποκλείεται».

Τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;

«Η Αλεξάνδρα ήταν δίπλα μας σε όλο το μυστήριο, χαρούμενη. Μας έλεγε "Τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;". Την επόμενη μέρα μου λέει "Δηλαδή παντρευτήκατε χθες; Κάνατε και μωράκι;". Ο ιερέας και οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι

«Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση “το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη. Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε και ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


111111111111111111111111111