Με αφορμή μια σχετική συζήτηση στο πλατό της εκπομπής της, η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε στον τηλεοπτικό αέρα, μια άβολη στιγμή στην παραλία, με τον σύζυγό της.

Όπως είπε το πρωί της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2023 στο «MEGA Καλημέρα» είδε δυο νεαρές να κοιτάζουν τον Θοδωρή Μαροσούλη και να τον σχολιάζουν.

Μ' αρέσει να αρέσει ο άντρας μου

«Εμένα μ' αρέσει να αρέσει ο άντρας μου, δηλαδή τις προάλλες που πήγαμε στη θάλασσα....μη νομίζετε ότι δεν σας είδα, σας είδα» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ήταν και ο άντρας μου έτσι ημίγυμνος...
Συνέχισε, λέγοντας: «Σε κάποια φάση βλέπω δυο τσούπρες που λένε "ο άντρας της Μελέτη" και γύρισαν να δουν πίσω. Ήταν και ο άντρας μου έτσι ημίγυμνος με το μαγιό, που είναι σαν κούρος. Τις έβλεπα που τον σχολίαζαν, εκεί το έριξα το βλέμμα, αλλά επειδή ήταν μικρά κοριτσάκια ήμουν πιο ευγενική» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη..

Η Ελεονώρα το παίζει πάρα πολύ χαλαρή

Με τη σειρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επενέβη για να πει: «Όταν τη ρωτάς την Ελεονώρα το παίζει πάρα πολύ χαλαρή και κουλ. Λέει "παιδιά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου"» με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια.

Τι θα έκανε αν ζήλευε;

«Αγάπη μου αν ζήλευα, δεν θα 'θελα ο άντρας μου να αρέσει, από τη στιγμή που μ αρέσει να αρέσει, με φτιάχνει λίγο» είπε τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: