Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης ποζάρουν μαζί στο φωτογραφικό φακό της «ΟΝ time», καθώς παρευρέθηκαν στα βραβεία «Ίρις 2023».

Οι δύο ηθοποιοί παίζουν στη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, στη σκηνή του Rex «Μαρία Κοτοπούλη» μαζί με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών και συντελεστών.

Οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν στο παρελθόν τις καλύτερες σχέσεις, εξαιτίας μιας συνέντευξης του ηθοποιού όπου δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα, ήταν Ιανουάριος του 2011 όταν μια συνέντευξη του ηθοποιού Χρήστου Λούλη συζητήθηκε έντονα, καθώς ο ίδιος είχε ρίξει τα αιχμηρά του βέλη κατά της Ζέτας Μακρυπούλια, λέγοντας πως δεν τη θεωρούσε συνάδελφό του. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη: «Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Ωστόσο, σε κάποιο άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε σχολιάσει πως δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά (με την ξανθιά κοπέλα), τονίζοντας πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πρώην μοντέλο.

Από τότε όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν, συνεργάστηκαν και οι τωρινές τους σχέσεις είναι φιλικές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρωινό» του ΑNT1 ο Χρήστος Λούλης δήλωσε σχετικά: «Η δήλωση ήταν πριν δεκαοκτώ χρόνια. Όταν μου είπαν ότι θα συνεργαστώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, είπα “είναι τέλειο”. Δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα από τότε. Πρώτη φορά ήταν στην πρώτη πρόβα. Όταν έγινε η φάση τότε, της είχα γράψει ένα γράμμα. Πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Της εξηγούσα τι ακριβώς εννοούσα. Δεν είχα το τηλέφωνό της. Γράμμα σε φάκελο ήταν και το άφησα στο θέατρο.

Εγώ είχα την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση, με σκοπό να την πιάσω να της πω τι ακριβώς εννοούσα. Ήρθε όμως εκείνη για να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω: “Eσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;”. Μου λέει “ναι, γιατί μου είχες δώσει το γράμμα κι εγώ δεν σου απάντησα”. “Καλά δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις, ήθελα να ξέρω αν το έλαβες” απάντησα.

Μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα, την έχω κατασυμπαθήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο. Πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα. Κάνουμε πολλή πλάκα μεταξύ μας».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 29/06/2023