Διακόσιες πενήντα χιλιάδες δολάρια τον μήνα ζητάει από τον Κέβιν Κόστνερ η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ ως διατροφή και το ποσό ακούγεται λίγο, αν λάβουμε υπ' όψιν μας πόσα ήταν τα οικογενειακά τους έξοδα, όπως έγιναν γνωστά από την Dailymail, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα την αίτηση διαζυγίου της Μπαουμγκάρτνερ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στο δικαστήριο, η οικογένεια Κόστνερ μέσα στο 2022 εισέπραξε από διάφορες πηγές 19.517.064 δολάρια και ξόδεψε «μόλις» τα 6.645.285 από αυτά, συν τους όποιους φόρους έκρινε το IRS ότι όφειλε στο αμερικανικό κράτος. Προφανώς η ζωή ενός σταρ και της οικογένειάς του δεν είναι εύκολο να μοιάζει με τη δική μας, αλλά στην περίπτωση των Κόστνερ τα ποσά που ξόδεψαν είναι ιλιγγιώδη, ακόμα και γι΄αυτό το βιοτικό επίπεδο.

Τα δυο έξοδα που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα στη λίστα της εν διαστάσει συζύγου του ηθοποιού είναι οι 830 χιλιάδες δολάρια για δώρα – κρίμα να μην είμαστε φίλοι με την οικογένεια – και οι 542 χιλιάδες δολάρια για τους κηπουρούς – ίσως ο Κόστνερ να συντηρεί και τους κήπους των Βερσαλιών, ποιος ξέρει; Λίγα, ωστόσο, θεωρούμε – εμείς – τα ποσά που δαπάνησαν για γιοτ και σπα, που ανέρχονται σε 26 και 22 χιλιάδες δολάρια αντίστοιχα.

«Οφείλει να της εξασφαλίσει το ίδιο επίπεδο ποιότητας ζωής»

Καθώς το ζευγάρι έκανε μια πολυτελέστατη ζωή, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με ιδιωτικά αεροπλάνα, μένοντας σε πανάκριβα ξενοδοχεία και σπίτια και γενικώς ξοδεύοντας χρήματα χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ δικαίως αποφάσισε να ζητήσει αυτό το ποσό για μηνιαία διατροφή, καθώς σύμφωνα με το νόμο ο φίλος μας ο Κέβιν οφείλει να της εξασφαλίσει μετά το διαζύγιο το ίδιο επίπεδο ποιότητας ζωής, με δεδομένο ότι έχουν αποκτήσει μαζί και τρία παιδιά. Η γνωστή σχεδιάστρια αξεσουάρ δήλωσε μάλιστα ότι το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων είναι χαμηλότερο από αυτό που έπρεπε να ζητήσει κανονικά, καθώς με βάση τον αριθμό των παιδιών, τις ηλικίες και τα σχετικά τους έξοδα, το ποσό που τής αναλογεί ως διατροφή βάσει του νόμου είναι πάνω από 330 χιλιάδες δολάρια.

Στο μεταξύ το διαζύγιο των Κόστνερ έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, όχι μόνο επειδή το ζευγάρι χώρισε μετά από τόσα πολλά χρόνια γάμου, αλλά επειδή ο ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει διάφορες περίεργες δηλώσεις όπως ότι αισθάνεται «άστεγος», καθώς η Μπαουμγκάρτνερ αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι για να μείνει ο ίδιος με τα παιδιά, αντί για εκείνη. Επίσης, την κατηγόρησε ότι χρέωσε την πιστωτική του κάρτα το ποσό των 95 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο εισπράχθηκε από τους δικηγόρους της, προφανώς για τις νομικές υπηρεσίες που της προσέφεραν.

Η αξία του Κέβιν Κόστνερ εκτιμάται γύρω στα 250 εκ. δολάρια, συνεπώς καλό θα ήταν να μην ακούμε τέτοιες υπερβολές, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά όταν δυο άνθρωποι χωρίζουν, και μάλιστα με πρωτοβουλία του ενός. Ένα είναι σίγουρο, δεν πρόλαβε να χαρεί στο φουλ την επιτυχία της σειράς Yellowstone, όπου πρωταγωνίστησε στο ρόλο του αρχηγού μιας πλούσιας οικογένειας – δηλαδή έπαιξε τον εαυτό του, αλλά σε ράντσο.