Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Απόστολος Μαγγηριάδης το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε για την στιγμή που σημειώθηκε σεισμός την ώρα που ο ίδιος παρουσίαζε το δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Μαγγηριάδης τόνισε πως «θεωρώ ότι σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είναι ψύχραιμος ο δημοσιογράφος. Επειδή μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων, έχουμε εκείνη την στιγμή μια υποχρέωση. Να είμαστε ψύχραιμοι, να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε πως είναι ένας σεισμός, στην Αθήνα και στην Ελλάδα βρισκόμαστε και δεν πρέπει να επικρατήσει ο πανικός».

«Αν εκείνη τη στιγμή εγώ, ή οποιοσδήποτε παρουσιαστής βρισκόταν στη θέση μου, αρχίζει και τρέχει ή αρχίζει να δείχνει τον πανικό και την ταραχή του, τι μήνυμα θα στείλεις σε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι ηλικιωμένος, μπορεί να είναι μόνος του, μπορεί να φοβηθεί, μπορεί οτιδήποτε;».


«Εκείνη τη στιγμή προσπαθώ και τον δικό μου φόβο να τον πνίξω για να βγάλω μια άλλη εικόνα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Απόστολος Μαγγηριάδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.