Πριν από 42 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Νέγκας και η Φίνος Φιλμ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο - αφιέρωμα στον ηθοποιό.

Στιγμιότυπο από το κλιπ της εταιρείας παραγωγής αναδημοσίευσε η κόρη του ηθοποιού και δημοσιογράφος, Αθηναΐς Νέγκα, μέσα από το δικό της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της, ευχαρίστησε τη Φίνος Φιλμ, γράφοντας: «Ο γοητευτικός μπαμπάς μου, ευχαριστώ για το σημερινό post».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Twitter, έγραψε: «Πως είναι να βλέπεις τους γονείς σου νέους; Νομίζω για όλους πολύ περίεργο. Με τον νεαρό της φωτογραφίας έχουμε αρκετό κοινό DNA αλλά δυστυχώς δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα».

Δείτε την ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα:


Φίνος Φίλμς - Αφιέρωμα στον Χρήστο Νέγκα:
«Ρομαντικός, με πηγαίο ταλέντο και αθεράπευτα γοητευτικός, ο Χρήστος Νέγκας έδωσε ένα αξιοσημείωτο "παρών" στο θέατρο και τον κινηματογράφο, το οποίο θα ήταν ακόμα πλουσιότερο αν δεν έφευγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 45 ετών, στις 21 Ιουνίου 1981. #ΧρήστοςΝέγκας».

Δείτε το βίντεο της Φίνος Φίλμς:


Ο θάνατος του Χρήστου Νέγκα είχε στιγματίσει τον ελληνικό κινηματογράφο πριν από δύο δεκαετίες, καθώς πέθανε με τραγικό τρόπο και σε μικρή ηλικία.

Ο ηθοποιός κολυμπούσε στην παραλία της Αναβύσσου το καλοκαίρι του 1981, όταν ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε.