Η Φίνος Φιλμ έχει πλέον έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media, μεταφέροντας το χθες στο σήμερα, μέσα από τις αξέχαστες ταινίες του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.

Εκτός από τα αφιερωματικά βίντεο στους μεγάλους αστέρες που συνεργάστηκαν με τη Φίνος Φιλμ, η εταιρεία παραγωγής δημιουργεί σχεδόν σε καθημερινή βάση, για συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως ο καύσωνας, το ξεκίνημα των σχολίων και την παγκόσμια ημέρα αφρόλουτρου.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, δημοσιεύτηκε στο Instagram της εταιρείας, ένα κλιπ με την ανασκόπηση της Φίνος Φιλμ για το 2023.

Στη λεζάντα h Φίνος Φιλμ γράφει:

«Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023! Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στην μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: