Εκτός Survivor All Star είναι εδώ και μερικές ημέρες η Μελίνα Μεταξά, η οποία βρέθηκε στο «Καλό μεσημεράκι» και προχώρησε σε αποκαλύψεις στον Νίκο Μουτσινάς.

Η Μελίνα μίλησε για την περίοδο που ήταν τραυματισμένη στο reality επιβίωσης και ξεκαθάρισε: «Τηλεοπτικά φαινόταν ότι φεύγω, αλλά δεν ένιωθα έτσι. Οι γιατροί ήθελαν να με κρατήσουν πίσω ακόμα, ενώ εγώ ένιωθα έτοιμη να μπω να παίξω. Μπήκα πολύ αδύνατη στο παιχνίδι, 10 κιλά λιγότερα από την προηγούμενη φορά. Ήταν λάθος. Χτύπαγα συνέχεια και ήταν περίεργη η κατάσταση».


Αναφορικά με το κόλλημα που είχε κάποια στιγμή με τις κουβέρτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, τόνισε: «Θέλαμε να κάνουμε όλοι ριάλιτι όταν φτάσαμε να είμαστε στην ίδια παραλία. Ήταν όλοι σύμφωνοι πίσω από τις κάμερες, αλλά μετά βγήκα εγώ…».

«Το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση φέτος με αυτό του 2018. Υπήρχε ανθρωποφαγία και συμφωνώ με όσους το είπαν. Το γλυκό χάλασε από την αρχή, όταν έφυγαν η Κατερίνα και η Ασημίνα. Χάθηκε το ματσάρισμά μου».

Για το περιβόητο χαρτάκι του Ηλία Γκότση δήλωσε: «Ξέρω ότι ο Γκότσης δεν ξέρει αγγλικά. Είμαι σίγουρη ότι κάποιος άλλος έγραψε το χαρτάκι. Μπορεί να έχει και το ίδιο όνομα με τον Ηλία. Ηλίας δηλαδή».

«Δεν έκανα κάτι που θα μετανιώσω τώρα. Δεν έφαγα κάποιο σκάλωμα, αλλά είδα να τρώνε διάφοροι σκαλώματα. Ακούστηκε ότι εγώ γουστάρω τον Βασάλο, έλα που εγώ γουστάρω άλλον και είναι στην Κύπρο και περιμένει. Με τον Βασάλο μου έβγαινε λανθάνον εκνευρισμός. Ο Σάκης είναι ήρωας με τη Μαριαλενα».

Ενώ έδωσε και τις απαντήσεις και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Μελίνα Μεταξά ανέφερε πως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού εκείνη βρίσκεται σε σχέση με κάποιον που την περιμένει στην Κύπρο.

«Ακούστηκαν κάτι τύπου ότι εγώ τον γουστάρω, έλα όμως που εγώ γουστάρω άλλον και είναι στην Κύπρο και περιμένει και εγώ ήμουν μέσα. Τα φιλιά μου στην Κύπρο όλη. Έλα που δεν ήταν, ήταν λανθάνων εκνευρισμός μέσα μου και όχι ερωτισμός», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.