Για την εμπειρία της στο Survivor All Star αλλά και για τις σχέσεις της με τον Ηλία Γκότση απάντησε η Εύη Σαλταφερίδου καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τις εξελίξεις που οδήγησαν στην αποβολή του Ηλία Γκότση.

«Υπήρξαν παίκτες που ήθελαν να βγάλουν στην παραγωγή ότι ο Ηλίας κάνει παράνομα πράγματα, ότι έχει κινητό -που δεν είχε ποτέ κινητό είναι η αλήθεια- και γενικά λέγανε τα ίδια πράγματα. Δεν είχε καμία επαφή με τηλέφωνο γιατί το συζητούσαμε», ανέφερε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τίποτα για τη λίστα με τα ψώνια του Γκότση: «Εγώ γι' αυτό το χαρτάκι που έχει γίνει τόσος ντόρος δεν γνώριζα τίποτα. Όταν ήρθε ξαφνικά στο συμβούλιο ο Ατζούν και όλη η παραγωγή και παγώσαμε όλοι, εγώ δεν γνώριζα τι άκουγα. Δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το χαρτάκι. Γιατί ο Ηλίας αν του πεις κάτι θα το πάρει στον τάφο του», απάντησε η Εύη Σαλταφερίδου.

Και αποκάλυψε: «Ακόμη κι εγώ που είμαι φίλη του δεν γνώριζα π.χ. ότι ο Πιλίδης που ήταν φίλος του είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μπορεί να ήξερα ότι φάγανε από τα σκουπίδια. Μπορεί να έχω φάει κι εγώ μαζί τους από τα σκουπίδια, όλοι έχουμε φάει».

Για τον πόλεμο που δέχτηκε ο Ηλίας Γκότσης: «Μίλησα με τον Ηλία και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία γιατί ήμουν εκεί όταν έζησε όλον αυτόν τον πόλεμο που έζησε και από τους παίκτες και από άλλους παράγοντες που δεν μπορώ να αναφέρω», ανέφερε η Εύη Σαλταφερίδου στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η παίκτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη Μελίνα Μεταξά, λέγοντας ότι δεν υπήρχε γυναίκα που να συμπαθούσε μέσα στο Survivor.

«Αρχικά, θέλω να πω ότι με τη Μελίνα δεν έχω κάτι. Ούτε εκείνη κάτι συγκεκριμένο μαζί μου. Πρέπει όμως να πούμε τα πράγματα ως έχουν. Εγώ εξαρχής δεν την έχω ψηφίσει. Έχει τον κόσμο της η Μελίνα, ήταν πολύ καλή το 2018 και περίμεναν πολλά από αυτήν.

Η Μελίνα είχε ένα beef με τον Ηλία Γκότση από το ’18, φαινόταν απ’ την αρχή που μπήκε ότι υπήρχε ένα θέμα μαζί του. Πάντα θα άκουγα να κολλάει κάτι κακό για τον Γκότση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε, ωστόσο δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν αντιμιλήσαμε η μία στην άλλη», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου και συνέχισε:

«Εγώ, επειδή δεν μπορώ να μην υπερασπίζομαι το δίκιο, έπαιρνα πάντα θέση, αν άκουγα κάτι. Εμένα με ενδιέφερε ο φίλος μου, δεν ήθελα να ακούω χαζομάρες. Ξεκίνησε από εκεί. Και όταν πήγαμε στην κόκκινη ομάδα, είδα ότι υπήρχε μία κόντρα με τη Μελίνα και τη Σταυρούλα για το πού θα κοιμηθούν και τα λοιπά.

Δεν λέω ότι το ξεκίνησε η Μελίνα, απλά η Μελίνα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε γυναίκα που χώνευε στο παιχνίδι, δεν είχε πει μία καλή κουβέντα για καμία μας».