Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι σήμερα, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από τις σειρές που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο αγαπημένος του σκηνοθέτης;

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», δήλωσε αρχικά, πως ο αγαπημένος του είναι ο Χίτσκοκ, από τον οποίο κι έχει εμπνευστεί.

«Ανέκαθεν ο αγαπημένος μου ήταν ο Χίτσκοκ. Ασχολούμαι από το 1992 με αυτό, οπότε με έχουν συνδέσει με εγκλήματα. Κι εγώ όποτε ακούω για ένα έγκλημα, ψάχνω να δω τι έγινε» εξηγεί o Πάνος Κοκκινόπουλος.

Οι υποθέσεις που τον συγκλόνισαν

«Η υπόθεση του Μανώλη Δουρή με σόκαρε τόσο πολύ, που δεν την έκανα σειρά. Δεν μπορώ. Με τα μικρά παιδιά κάτι με πιάνει και δεν μπορώ. Ο ρόλος του δολοφόνου ταίριαζε "γάντι" στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Εγώ προτιμώ ηθοποιούς που δεν το δείχνουν. Αν θέλω να κάνω έναν σατανά, θα βάλω έναν άγγελο να το κάνει» αποκαλύπτει o Πάνος Κοκκινόπουλος.

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Φυσικά και υπάρχει το τέλειο έγκλημα, υπάρχουν τόσα που δεν έχουν λυθεί. Την ημέρα που μου τηλεφώνησε η κόρη μου και μου είπε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διαβάζω ότι βρέθηκε πνιγμένο το σκυλάκι και λέω "αυτός το έκανε, είναι έγκλημα μίσους, δεν μπορεί να μπήκαν ληστές μέσα στο σπίτι και να σκότωσαν και το κουτάβι". Ο δολοφόνος δεν γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Όταν γυρίζει όμως, υπάρχουν δύο λόγοι. Ή θέλει να καμαρώσει το έργο του ή θέλει να συλληφθεί» είπε καταλήγοντας ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: