Αυτή τη φορά ο Διονύσης Ατζαράκης, πιο επίκαιρος από ποτέ, σχολιάζει με καυστικό τρόπο όσους κρίνουν την καριέρα του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος προσφάτως σάρωσε στις Χρυσές Σφαίρες με τη νέα του ταινία «Poor Things».

To όλο σκηνικό του βίντεο θυμίζει Ελλάδα 100%. Ο γνωστός κωμικός κάθεται χαλαρός στον καναπέ, μασώντας τσίχλα, έχοντας στο ένα του χέρι έναν φραπέ και στο άλλο ένα μπεγλέρι. Με ειρωνική διάθεση ο Διονύσης Ατζαράκης ως «Ελληνάρας» κάνει τη δική του «κριτική» για το έργο του γνωστού σκηνοθέτη μέχρι σήμερα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Δεν έχω δει την ταινία, αλλά κόβει το μάτι μου

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, όρσε τα έργα σου, διοίκηση. Δεν έχω δει την ταινία, αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμα Στόουν με τον Χαλκ και χορεύει σαν παρτσακλό;», λέει στην αρχή του βίντεο ο γνωστός YouTuber, απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο της υποτιθέμενης συνέντευξης.

Το μπέρδεμα 

«Έχετε δει κάποια άλλη του ταινία, την ''Ευνοούμενη'';», ρωτά ο δημοσιογράφος, με τον Διονύση Ατζαράκη να απαντά: «Αυτήν όχι, αλλά έχω δει την άλλη του ταινία που έπαιζε ο Λάνθιμος και την είχε δει τεντιμπόης. Τη Μαρία την Άσχημη», με τον δημοσιογράφο να του απαντά πως αυτός ήταν ο... Άνθιμος και τον Youtuber να αναρωτάται: «Ο Μητροπολίτης;».

Δεν τα μπορώ αυτά τα ανώμαλα

«Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα, δες ελληνικές ταινίες να ανοίξει το μάτι σου, τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία», συνεχίζει με αρκετή δόση χιούμορ.

Αν ήταν Έλληνας θα έκανε...

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαίρεται που ένας Έλληνας πετυχαίνει στο εξωτερικό, απαντά: «Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα, φίλε».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του Διονύση Ατζαράκη: