Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κόρη, την Αλεξάνδρα Μαροσούλη, η οποία είναι ίδια ο πατέρας της.

Το μικρό κορίτσι, που έκλεισε τα πέντε χρόνια της πριν από λίγους μήνες, πρόκειται να βαφτιστεί μέσα στο καλοκαίρι. Το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο στο «Πρωινό μας» γνωστοποιήθηκε πως τελικά θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, απαντώντας στις ερωτήσεις τους, έκανε μια αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της. Η ίδια απάντησε σε ερώτηση follower «Πού θα βαφτίσετε τη μικρούλα σας; Είσαι τόσο αυθεντική, από τις λίγες»: «Θα τη βαφτίσουμε στη θάλασσα και το πάρτι θα γίνει σπίτι μας».

Να θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει αποκαλύψει το λόγο που καθυστέρησε τη βάφτιση της κόρης της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν της αρέσει η εικόνα των γυμνών μωρών που πλαντάζουν στο κλάμα μπροστά στους ενήλικες.

«Θέλαμε να μην είναι βρέφος. Η βάφτιση είναι ένα σημαντικό μυστήριο, αλλά προτιμούσαμε να γίνει μετά τα τρία χρόνια. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω μωράκια να πλαντάζουν στο κλάμα γυμνά στη θέα ενηλίκων» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η βάφτιση θα γίνει σε εκκλησία των βορείων προαστίων με νονά την αδερφή του Θοδωρή Μαροσούλη και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Ιωάννα Μαροσούλη.

Τελικά, η βάφτιση θα γίνει στη θάλασσα και θα ακολουθήσει πάρτι στο πατρικό της Ελεονώρας Μελέτη στη Σαρωνίδα, όπου θα δώσουν το «παρών» μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι.

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Της αρέσει και εκείνης το νερό. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δεν θέλω να αναστατωθεί. Δεν μπορώ, όταν πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε, υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το παραδοσιακό νόημα της βάφτισης» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 14/06/2023