Ο Παύλος Γλίξμπουργκ γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του και το Instagram γέμισε με φωτογραφίες.

Πρώτοι του ευχήθηκαν τα παιδιά του, Αχιλλέας - Ανδρέας και Μαρία - Ολυμπία, με κοινές φωτογραφίες τους, ενώ η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ φρόντισε να «ρίξει» φως στην παιδική της ηλικία με φωτογραφίες από εκείνη την εποχή.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο οποίος γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του το Σάββατο, 20 Μαΐου, δέχτηκε ευχές και από την αγαπημένη του, Μαρί Σαντάλ, η οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους.

Η Μαρί Σαντάλ χαμογελαστή και ο πρίγκιπας Παύλος, κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας μια ταμπέλα η οποία γράφει: «Did we date?».



Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρί Σαντάλ έγραψε: «Απλά την αγαπώ αυτή τη φωτογραφία. Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στην αδερφή ψυχή μου. Η σοφία, η καλοσύνη, η δύναμη, η πειθαρχία, το πείσμα του Ταύρου, η αίσθηση της διασκέδασης και της περιπέτειας που σε διακατέχουν με κάνουν τον νούμερο ένα θαυμαστή σου. Χρόνια πολλά. Σ' αγαπώ πολύ πολύ».

Όσο για τις φωτογραφίες των παιδιών του, ο Αχιλλέας του ευχήθηκε με μια φωτογραφία από την πρόσφατη ορκωμοσία του όπου πατέρας και γιος είναι αγκαλιασμένοι ενώ η Μαρία -Ολυμπία γύρισε τον χρόνο πίσω και του ευχήθηκε με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο φίλο, πατέρα και role model. Σ’ αγαπώ», έγραψε σε μια από αυτές.