Νέο, δυναµικό ξεκίνηµα κάνει η Ελένη Πετρουλάκη, που κάθε φορά θέλει να εξελίσσεται και να βοηθάει µε τις γνώσεις της τις γυναίκες και τους άνδρες για να έχουν υγιεινό τρόπο ζωής.

Πριν από λίγες ηµέρες παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Form Reformer, ένα πρωτοποριακό πρόγραµµα, που βασίζεται στη µέθοδο pilates. Ηδη το έχει λατρέψει πολύς κόσµος, αφού βελτιώνει τη στάση του σώµατος, βοηθά στην αντιµετώπιση του στρες και παράλληλα προσφέρει ενδυνάµωση και µυϊκή γράµµωση χωρίς όγκο.

«Είµαι πολύ χαρούµενη, γιατί η ανταπόκριση του κόσµου είναι συγκινητική», δηλώνει στο «S» η Ελένη Πετρουλάκη και εξηγεί πως «η καθηµερινότητα και η ζωή, που έχει πολλές απαιτήσεις, µε ώθησαν να ανακαλύψω µετά από µεγάλη έρευνα αυτό το πρωτοποριακό πρόγραµµα.

Όσοι µε γνωρίζουν καλά ξέρουν πως ποτέ δεν ξεκινώ κάτι αν δεν είµαι σίγουρη για το αποτέλεσµα, αλλά και για τη µοναδικότητά του».

Ο κόσµος που θέλει να κάνει το πρόγραµµά της έχει επαφή µε την ίδια την Ελένη; «Ναι, έχω προσωπική επαφή µε όλους. Είναι δύσκολο, φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά είναι ο στόχος που έβαλα από τότε που ξεκίνησα. Να βλέπουν και να µιλούν όλοι µε την Ελένη, όχι µόνο µε το brand. Με αυτή την επαφή κερδήθηκε η εµπιστοσύνη και νιώθω ευγνωµοσύνη και χαρά», παραδέχεται.

Τέλος, αποκαλύπτει πως αρκετοί άνδρες προσέχουν όλο και περισσότερο το σώµα τους. «Χαίροµαι πολύ γι' αυτό, γιατί στοχεύουµε πάνω από όλα σε µια υγιή εµφάνιση και µετά σε µια ελκυστική. Οι άνδρες σήµερα -ευτυχώς- µαθαίνουν να ζουν πιο υγιεινά και θέλουν να γυµνάζονται. Μπορώ να πω ότι είναι και πολύ συνεπείς στα προγράµµατα που τους δίνω», καταλήγει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» στις 13/05/2023