Πυρετώδεις είναι οι προετοιµασίες στην οικογένεια Αγγελόπουλου το τελευταίο διάστηµα για ένα χαρµόσυνο γεγονός. Συγκεκριµένα, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η Γιάννα Αγγελοπούλου ετοιµάζεται να παντρέψει τον γιο της ∆ηµήτρη. Πρόκειται για τον δεύτερο γιο που έχει αποκτήσει µε τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο και αδερφό του πρωτότοκου Παναγιώτη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο γάµος θα πραγµατοποιηθεί το καλοκαίρι και συγκεκριµένα τον Ιούνιο. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που θα παντρέψουν το ζευγάρι θα είναι η σύζυγος του αδελφού του γαµπρού, Ελλη Παπαδιαµάντη, αφού τα δύο αδέλφια έχουν άριστες σχέσεις µεταξύ τους. Οσον αφορά τη νύφη, κατάγεται από το εξωτερικό, είναι χαµηλών τόνων, πολύ διακριτική και αποφεύγει τις κοσµικές εµφανίσεις.

Μία από τις κουμπάρες θα είναι η Έλλη Παπαδιαμάντη, σύζυγος του Παναγιώτη, αδελφού του γαμπρού


Αρκετά χρόνια μαζί

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια µαζί και µάλιστα είχε κάνει την πρώτη του εµφάνιση τον Μάρτιο του 2021. Συγκεκριµένα, την ώρα που η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, βρισκόταν ανάµεσα στους επισήµους των εορτασµών για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγµα, η οικογένειά της παρακολουθούσε το εντυπωσιακό θέαµα από τα θεωρεία του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία». Εκεί βρίσκονταν ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο γιος τους, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, µε τη σύζυγό του, Ελλη Παπαδιαµάντη, και ο ∆ηµήτρης Αγγελόπουλος. Τότε εθεάθη δηµοσίως για πρώτη φορά η µέλλουσα σύζυγος του ∆ηµήτρη.

Σε ό,τι έχει να κάνει µε το νυφικό, σύµφωνα µε πληροφορίες, θα φέρει την υπογραφή γνωστού οίκου µόδας από το εξωτερικό, ενώ το ζευγάρι επιθυµεί το Μυστήριο να τελεστεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 13/5/23