Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο και τη Μαριάννα Λάτση διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, κάθε Τετάρτη.



Πρόκειται για μία σπάνια εμφάνιση τόσο για τη Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και τη Μαριάννα Λάτση, καθώς είναι δύο γυναίκες που δεν συνηθίζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Βέβαια, πριν από δύο μήνες είχαμε δει και πάλι τη συγκεκριμένη παρέα μαζί σε νυχτερινή έξοδο. Τότε διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, ενώ και τον περασμένο Ιούνιο παρακολούθησαν το σόου του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο «Άλσος».

Το γεγονός έκανε γνωστό ο PR manager Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο λογαριασμό του στο Instagram. Στην παρέα τους βρέθηκαν και η σύζυγος του Γιώργου Ντάβλα, Έλενα Ντάβλα, και ο Γιάννης Βασιλειάδης.


Και ο Αντώνης Ρέμος στη Μαρινέλλα

Εκτός από τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, την ίδια βραδιά παρευρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Nox» ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τη Μαρινέλλα και τον Στέλιο Διονυσίου.

Την περασμένη εβδομάδα το ξεχωριστό αυτό μουσικό σχήμα απόλαυσε και η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα με το σύζυγό της και εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, οι οποίοι βρέθηκαν στην παρέα του Ηλία Ψινάκη. Το ίδιο βράδυ διασκέδασε στο «Nox» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.