Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις φετινές εκλογές, για την σύζυγό του και τα παιδιά του, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, της υποσχέθηκε πως θα την ακολουθήσει στα social media.

Σήμερα οι πολιτικοί είναι πιο άνθρωποι

«Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί όλα αυτά και περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι, να κάνουν χιούμορ, να έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, στα οποία δεν με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια αλλά ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση θα αλλάξει αυτό», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με χαμόγελο: «Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό».


Δεν είμαι TikToker

«Έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία στις ημέρες μας» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. «Στο TikTok δεν κάνω κάτι εξεζητημένο. Δεν έχω ομάδα παραγωγής και επικοινωνιολόγο να μου λένε τι να κάνω. Μέχρι πρότινος ανεβάζαμε κάποια βίντεο από τις ομιλίες μου και εσχάτως έχω αρχίσει να απευθύνομαι- μέσα από το αυτοκίνητο- μόνος μου. Το χρησιμοποιώ κάποια ιδέα που θέλω να επικοινωνήσω».

«Δεν είμαι TikcToker. Πρέπει όμως να αξιοποιήσουμε κάθε τρόπο επικοινωνίας και να καταλάβουμε ότι ο κόσμος μας αλλάζει» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Προφίλ άλλων βλέπετε;» τον ρώτησε η Δανάη Μπάρκα. «Σπανίως. Βλέπω όμως τι κάνουν. Οι γιοι μου έχουν μανία με luben και ράδιο αρβύλα» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: