Η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που μαζί με άλλα μοντέλα μεσουρανούσαν ως σταρ.

«Αυτό το σταρ πάντα μου “κλότσαγε”, δεν το κατάλαβα ποτέ. Θεωρούσα ότι είμαστε πολύ τυχερές, ότι κάνουμε μια πολύ ωραία δουλειά που σε κάνει να αποκτάς εύκολα χρήματα και ότι ήταν κάτι προσωρινό. Με εκνευρίζουν τα σταριλίκια.

Δεν ήταν για πάντα αυτά τα χρήματα. Όποια είχε μυαλό δεν αγχώθηκε για το οικονομικό μετέπειτα στη ζωή της, όποια δεν είχε… Σημαίνει να μη σπαταλήσεις δίχως αύριο.

Ήμουν στα καλλιστεία πριν από 31 χρόνια, το '92», είπε.

Μίλησε, όμως, και για την κακή εμπειρία της από την πολιτική.

«Πήρα τη μοιραία απόφαση -που να μην την έπαιρνα!- να κατέβω στις εκλογές. Εκεί ήρθε όλη η ασχήμια μαζεμένη. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που θέλω να τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά.

Μιλάμε για σεξισμό που δεν πήγαινε το μυαλό μου, σε προσωπικό επίπεδο, με χαζογελάκια μπροστά μου. Την έκανα τη βλακεία και θα το λήξω με όση αξιοπρέπεια μπορώ, είχα πει.

Ευτυχώς που δεν συνέχισα. Όταν κάποιος δεν επανεκλεγεί μένει πολιτευτής του κόμματος και έχει κάποια οφέλη. Εγώ δεν ζήτησα τίποτα, δεν ήθελα τίποτα. Πήγα στη Μαρτινίκα και μου πήρε δύο χρόνια να ισιώσω. Δεν το ξέραμε τότε το μπούλινγκ.

Όταν χρειάζεσαι κάτι άμεσα έρχεται η ζωή και σ' το φέρνει. Υπήρχε μία ομάδα Ελλήνων που εργαζόταν εκεί για ένα project», είπε και εξήγησε ότι άδραξε την ευκαιρία και να σπουδάσει αρχιτεκτονική κήπων.

Επίσης αποκάλυψε ότι κάθε χρόνο είναι στην ομάδα που επιμελείται την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς.