Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος σύντροφός της απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα, μετά τη μόνιμη μετακόμιση του Στέλιου Μανουσάκη στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό, προκειμένου να είναι παρέα με τις γυναίκες της ζωής του.

Ο λόγος, φυσικά, για τη σύντροφό του, με τους δύο τους να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά και για την κόρη τους, Κατερίνα.

Τόσο ο Στέλιος Μανουσάκης όσο και η Μαρία Ηλιάκη μοιάζουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα την οικογενειακή ζωή, με την ίδια να δημοσιεύει συχνά και φωτογραφίες από το σπίτι τους που βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

Επέτειος 5 χρόνων για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια γιόρτασε εχθές, Δευτέρα 01/05/2023, την πέμπτη επέτειο της σχέσης του, με τη Μαρία Ηλιάκη να κάνει μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρά και αγάπη #5anniversary», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Μαρία Ηλιάκη, αναρτώντας μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

Μεταξύ των όσων έσπευσαν να κάνουν κάποιο σχόλιο στη σχετική δημοσίευση η Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Καγιά, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη κ.ά., που έστειλαν καρδιές στη δημοσιογράφο -παρουσιάστρια, ενώ ξεχωρίζει και το σχόλιο του Νικόλα Ράπτη, που αποκάλεσε με χιούμορ τον σύντροφο της Μαρίαςα Ηλιάκη «ήρωα».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: