Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη το τελευταίο διάστημα να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media μέσα από τα οποία μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας με την κόρη της, αλλά και προβληματισμούς που έχει ως μαμά.

Αυτή τη φορά η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που έχουν να κάνουν στη ζωή με την κόρη της, αλλά και τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Αυτό μου φαίνεται βουνό

«Νομίζω πως το πιο δύσκολο τασκ με την Κατερινούλα μέχρι στιγμής είναι αυτή η περίοδος τώρα, που έχει αρχίσει και γίνεται πιο απαιτητική. Που θέλει κάποια πράγματα και πρέπει να μπουν κάποια όρια. Που αρχίζει και κλαίει, γιατί αυτός είναι ο τρόπος της για να απαιτήσει. Κι εκεί πρέπει να είσαι έτοιμη και για να την αγκαλιάσεις, να την παρηγορήσεις και ταυτοχρόνως να της βάλεις κάποια μικρά όρια για να αρχίσει να μαθαίνει. Αυτό μου φαίνεται βουνό», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη, αποκαλύπτοντας τη μεγαλύτερη δυσκολία που είχε να διαχειριστεί μέχρι σήμερα στη σχέση με την κόρη της.


«Δε με έχει ενοχλήσει ποτέ η αναγνωρισιμότητα. Δεν έχω αισθανθεί περίεργα. Δεν με έχει ενοχλήσει», είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Έχω ανάγκη να φύγω κάποιες μέρες

Ακόμη, η Μαρία Ηλιάκη παραδέχτηκε πως, όπως είναι φυσιολογικό, αισθάνεται την ανάγκη κάποιες φορές να φύγει για λίγο, ένα μικρό ταξίδι, χωρίς την κόρη της.

«Ναι, έχω ανάγκη να φύγω κάποιες μέρες χωρίς το παιδί μου. Και το έκανα. Τον Σεπτέμβρη που πήγαμε με τον άντρα μου στον γάμο του Νικόλα Ράπτη. Λείψαμε μιάμιση μέρα στην Αντίπαρο, και ήθελα να γυρίσω πίσω. Αισθάνθηκα πάρα πολλές τύψεις. Όμως, επειδή τα είχα οργανώσει πάρα πολύ ωραία εδώ, πέρασε πάρα πολύ όμορφα η Κατερίνα. Και τώρα, παιδιά, θα ήθελα να πάω δυο μέρες ένα Μιλάνο, να φάω ένα τιραμισού και να γυρίσω πίσω. Μόνη μου. Τελοσπάντων», λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεό της.

Το σώμα μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του

«Τέτοιες ερωτήσεις ντρέπομαι πολύ να τις απαντήσω… Σίγουρα με το που θα γεννήσεις, προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Θέλει χρόνο για να επανέλθεις στην προηγούμενη ωραία κατάσταση. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θέλει και υπομονή, και από τους δύο. Και από τη γυναίκα και από τον άνδρα προφανώς. Είναι δύο σε αυτό. Το σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του. Πιστεύω σας κάλυψα» απάντησε με ειλικρίνεια σε ερώτηση που είχε να κάνει με την σεξουαλική της ζωή η Μαρία Ηλιάκη.

Δε πρέπει να υπάρχει ένταση στην εγκυμοσύνη

«Δε τη καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση. Γιατί πρέπει να υπάρχουν εντάσεις στην αρχή της εγκυμοσύνης; Είναι μια περίοδος περίεργη για τη γυναίκα. Κάποιες την περνάνε πολύ εύκολα, κάποιες πολύ δύσκολα και ο σύντροφος – σύζυγος, οφείλει να είναι εκεί και να στηρίζει. Εντάσεις γιατί να υπάρχουν; Σε καμία περίπτωση. Καλά, ο δικός μου άντρας είναι και γυναικολόγος, οπότε ένας λόγος παραπάνω να γνωρίζει την ψυχολογία της γυναίκας εκείνη την περίοδο. Αλλά αυτό δε παίζει ρόλο, καμία ένταση δε πρέπει να υπάρχει ειδικά στην αρχή μιας εγκυμοσύνης» απάντησε η Μαρία Ηλιάκη στην ερώτηση για το αν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέλιο Μανουσάκη το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της.


Το παιδί το προστατεύει ένας άγγελος

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως την καλύτερη συμβουλή για την κόρη της, την έχει πάρει από τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Νομίζω ότι από τις πιο ωραίες συμβουλές που μου έχουν δώσει για την Κατερίνα, είναι από τη Μαρία Μπακοδήμου. Δεν είμαστε φίλες, όμως την είχα συναντήσει σε ένα event και συζητάγαμε για τα παιδιά μας. Τη ρωτούσα εγώ για τους γιους της, που είναι μεγάλοι πια, και της έλεγα ότι έχω πάρα πολλές φοβίες, και φοβάμαι μην πάθει το ένα, το άλλο, που θα πρέπει να βγαίνει μόνη της μεγαλώνοντας. Την είχα τρελάνει τη γυναίκα. Και μου είπε κάτι πολύ όμορφο, που με βοήθησε πάρα πολύ από τη μέρα που το άκουσα. Μου είπε να σκέφτομαι ότι το παιδί μου το προστατεύει ένας άγγελος, ότι έχει μια προστασία και δε πρόκειται να το πειράξει τίποτα» λέει η Μαρία Ηλιάκη σε βίντεό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: