Το «παρών» στην παρουσία του βιβλίου της συζύγου του, Μαρίας Παναγοπούλου έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου 2023, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον συνάντησαν και τον ρώτησαν, τόσο για τη συγγραφέα, όσο και για την πολυσυζητημένη συνεργασία του με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Θαυμάζω στη γυναίκα μου ότι με ανέχεται

«Θαυμάζω στη γυναίκα μου ότι με ανέχεται και με υπομένει. Θαυμάζω το μυαλό της, τη δοτικότητά της και την υπευθυνότητά της. Η Μαρία ότι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας. Και αυτό κάνει καλό και σε μένα που είμαι ένας χαοτικός άνθρωπος. Αν δεν φρόντιζε η γυναίκα μου κάποια πράγματα, θα είχα χαθεί» είπε αρχικά  ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Στην ερώτηση σχετικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν θέλησε να πει πολλά. Αρκέστηκε να σχολιάσει ότι: «Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε αυτό το θέμα, πάμε παρακάτω. Δεν συζητάμε το θέμα αυτό, το έχω κλείσει. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ουσιαστικό και σοβαρό, πέρα από μια κουβέντα, τέλος. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, είμαστε μια χαρά, δεν υπήρξε πρόβλημα, αλλά έχει τελειώσει αυτή η ιστορία» είπε καταλήγοντας ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: