Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Παναγοπούλου και την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μια προσωπική περιπέτεια υγείας με τους συνεργάτες της.

Δείτε ακόμη - Κώστας Χαρδαβέλλας: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – "Έχασε τη φωνή του, έχει βυθιστεί στη σιωπή" (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Happy Day» αποκάλυψε πως είχε έναν αιμορραγικό πολύποδα και για αρκετό καιρό δεν το είχε αντιληφθεί.

Είχα κάνει μια επέμβαση αιμορραγικού πολύποδα

«Τον Κώστα τον αγαπώ πάρα πολύ, τα χρόνια του Alter, ήταν από τους ανθρώπους που μας είχαν διδάξει τι είναι η δημοσιογραφία. Εγώ θέλω να πω ότι στο παρελθόν είχα περάσει και εγώ μια ιστορία με τον λαιμό μου. Είχα κάνει μια επέμβαση αιμορραγικού πολύποδα, που είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση, δεν είναι κάτι απλό. Το να μιλάς το θεωρείς αυτονόητο, δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο» ανέφερεαρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή

«Εγώ είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή και τελικά είχα έναν αιμορραγικό πολύποδα. Εγώ επειδή νόμιζα ότι ήμουν βραχνιασμένη, έπινα ζεστά και αυτό διαστελλόταν και επιδεινωνόταν η κατάσταση. Σύντομα περαστικά και σιδερένιος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στέλνοντας τις ευχές της στον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα έναν αιμορραγικό πολύποδα και δεν το είχα καταλάβει»