Δύσκολη βρήκαν τη «συγκατοίκηση» με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μετά το πάρτι της ένωσης, μπλε και κόκκινη ομάδα ζουν πλέον μαζί κάτω από την ίδια καλύβα, αλλά το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου 2023, το ζευγάρι δεν φάνηκε να μπορεί να διαχειριστεί αυτή συμβίωση με βάση τα νέα δεδομένα. Οι δύο παίκτες έφυγαν μαζί από την καλύβα, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους υπόλοιπους.

Δεν θέλανε την παρέα μας;

«Παρατήρησα τη Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι οι πρώτοι που φεύγουν από την καλύβα και να πηγαίνουν προς τη θάλασσα και γενικά να φεύγουν από τους κόκκινους και από τους μπλε και να πηγαίνουν λίγο να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. Δεν θέλανε την παρέα μας;» είπε αρχικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Eδώ πέρα πνίγομαι πραγματικά

«Δεν μπορώ με τίποτα εδώ πέρα, πνίγομαι πραγματικά. Κατεβήκαμε κάτω στην παραλία με τον Σάκη και εκείνος τα ίδια αισθάνεται! Πάλι καλά που έχω τον Σάκη, έναν άνθρωπο να μιλάω και να συνεννοούμαι» επισήμανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Εγώ δεν είμαι έτσι

Ο Σάκης Κατσούλης με τη σειρά του, σχολίασε: «Άτομα τα οποία έχουν έρθει σε τεράστια κόντρα, ξαφνικά μετά από μία βραδιά που φάγαμε και ακούσαμε μουσική ξεχάστηκαν. Εγώ δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να αφήσω πίσω σημαντικά γεγονότα και κόντρες προς το πρόσωπό μου και πάρα πολλά που έχω μάθει».

Mπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε πως: «Αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού πραγματικά εμένα δεν με βοηθάει και δεν ξέρω εάν θα μου βγει και σε καλό γιατί μπορεί να τα βροντήξω έτσι όμως είμαι και να εξαφανιστώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: