Ο Κώστας Σόμμερ ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark του Open, παρέα με τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη και φυσικά  μπήκε στο εξομολογητήριο.

Ο ηθοποιός είπε πως δεν του λείπει τίποτα από την εργένικη ζωή του. Αυτό που θα του έλειπε είναι τα αθλήματά του αλλά τα κάνει και με τη σύζυγό του. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξε να εμφανιστεί με ένα σύνολο με σέξι και τολμηρό μπούστο, το οποίος έκλεψε την παράσταση, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα.

Μιλώντας για τη σύζυγό του είπε: «Η Βαλεντίνη είναι πάρα πολύ καλή με την οικογένειά της, με τον άντρα της, με τα παιδιά της» ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

Για την απιστία

Το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι σε παραλία με κόσμο, κατινιές δεν κάνει όπως να ψάξει κινητά ενώ η σύζυγός του έχει τους κωδικούς για τα social του. «Πιο παλιά μπορεί να ήταν το τέλος του σύμπαντος η απιστία αλλά όσο μεγαλώνεις το βλέπεις διαφορετικά, όχι να έχεις έναν μόνιμο γκόμενο ή γκόμενα. Δεν θα χάλαγα το σπίτι μου αν μάθαινα ότι κάτι έχει γίνει» είπε.

Ποια επιτυχημένη τηλεοπτική δουλειά αρνήθηκε;

«Έχω πει κάποια όχι που ίσως να έπρεπε να πω ναι αλλά είχα πει κάποια άλλα ναι. Είχα πει “όχι” στον “Εραστή δυτικών προαστίων”. Ήμουν σίγουρος ότι θα πάει σφαίρα. Ο Λευτέρης Καπώνης τότε μου ζήτησε να κάνω μία άλλη δουλειά και του είχα μεγάλη υποχρέωση και τότε κάναμε την πρώτη μυθοπλασία στον τότε ΣΚΑΙ» είπε.