O Βασίλης Θωμόπουλος, σκηνοθέτης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Σάλο σε Αθήνα και Βρυξέλλες προκαλεί η υπόθεση του ανεξάρτητου πλέον, προερχόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος, σύμφωνα με πληροφορίες από τις βελγικές Αρχές, με καταγγελίες για βαριά ποινικά αδικήματα.

O Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και εξήγησε τι θέση παίρνει.

«Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κοπέλας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη. Έχω δουλέψει με τον Αλέξη και έχουμε κάνει και παρέα, δεν μου φαίνεται πώς είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω πια αν πέφτω από τα σύννεφα. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τη δύσκολη στιγμή του και το λέω επιεικώς».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του Αλέξη Γεωργούλη, όπως τον γνώρισε ανέφερε: «Τα χρόνια που έζησα με τον Αλέξη, ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, τρυφερό, γελαστό και καθόλου ερειστικό, δεν πάει το μυαλό σου ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει τόσο σκοτεινή ζωή. Δεν περίμενα να ακούσω αυτές τις καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη».

Και πρόσθεσε ο σκηνοθέτης: «Ο Αλέξης είναι ένα νέο παιδί, έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, ”έμπλεξε” με την πολιτική κι εκεί πήγε καλά, είχε μία ζωή επιτυχημένη, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό ήταν μία στιγμή ερωτικής βίας ή ήταν μία στιγμή του τύπου πλακωθήκαμε και τσακωθήκαμε, χωρίσαμε και παίξαμε ξύλο; Αν ο Αλέξης έκανε αυτή την βλακεία καλό θα είναι να ζητήσει συγνώμη, να τιμωρηθεί για αυτό και να αναλάβει την ευθύνη του».

Καταλήγοντας δήλωσε: «Η καταγγέλλουσα πιθανόν να εκνευρίστηκε όταν είδε τον Αλέξη Γεωργούλη να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Κατά την γνώμη μου έπρεπε η καταγγέλλουσα από την αρχή να κατονομάσει τον Αλέξη Γεωργούλη, τι νόημα έχει η καταγγελία αν δεν πεις ποιος είναι;».