Θύελλα αντιδράσεων από τη δήλωση που έκανε η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη ότι «έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά», με τον Κώστα Κρομμύδα να λέει στην εκπομπή «Γεια σου» πως «είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας».

Η Μάγδα Τσαγγάνη λοιπόν, σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τόνισε πως ουδέποτε έκανε αυτές τις δηλώσεις.

H Μάγδα Τσαγγάνη για την δήλωσή της

«Κάποιος συνάδελφος με πήρε και μου είπε ότι εγώ είπα κάτι, μία κουβέντα, ότι έτρεχαν από πίσω γυναίκες σαν σκυλιά. Δεν το είπα και λέει σε άκουσα και λέω Χριστέ μου, είναι δυνατόν, τι έχω, Αλτσχάιμερ;

Εγώ και είμαι υπέρ του θύματος

Εν πάση περιπτώσει, ότι και να είναι, εγώ και είμαι υπέρ του θύματος, εννοείται αυτό, μα το αυτονόητο θα λέω; Εννοείται.

Δεν πρέπει τελικά να μιλάμε

Αλλά τι να σας πω, δεν πρέπει τελικά να μιλάμε, γιατί άλλα λέμε, άλλα ακούνε, άλλα καταλαβαίνουν. Ο συνάδελφος αυτός, ένας υπέροχος συνάδελφος και καλό παιδί, και χαίρομαι που μιλήσαμε, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι τρέχανε οι γυναίκες σαν σκυλιά. Τι είμαι, βαρεμένη είμαι να πω τέτοια πράγματα;», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Τί είπε ο Κώστα Κρομμύδα στην Μάγδα Τσαγγάνη

 «Μάγδα μου, μου λέει, σε άκουσα και λέω με άκουσες εμένα και το είπα. Δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ. Δεν μπορούσα να του πω, ήταν ευγενέστατος, τι να πω, τα έχω χαμένα.

Τα έχω χαμένα, μου έρχεται τρέλα

Άλλη ήταν και νομίζουν ότι είμαι εγώ. Εγώ θα έλεγα ότι τρέχουν οι γυναίκες σαν σκυλιά; Σου τ’ ορκίζομαι, ούτε στον ύπνο μου να το είπα και να μην το κατάλαβα; Τα έχω χαμένα, μου έρχεται τρέλα» είπε καταλήγοντας η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: