Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως στον Ιερό Ναό Μακροχωρίου Ημαθίας σχηματίστηκε σε μια πετσέτα η μορφή του Τιμίου Προδρόμου, με τον κόσμο να συρρέει για να τη δει από κοντά.

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Εβδομάδα, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ευχέλαιο, ο ιερέας έπλυνε τα χέρια των πιστών, σκούπισε τα πρόσωπα και τα χέρια τους από τον αγιασμό.

Όταν η πετσέτα στέγνωσε, εμφανίστηκε η μορφή του Ιωάννη Βαπτιστή, που με τη διδασκαλία Του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού.

Δημιουργεί μια πελατεία

Από τους πιστούς το συγκεκριμένο γεγονός αντιμετωπίστηκε ως θαύμα, ενώ υπήρξαν και αυτοί που το αμφισβήτησαν.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης 18/04/2023 σχολιάστηκε το περιστατικό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος.

Καραγκιοζιλίκι για να δημιουργήσει μια πελατεία

Ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον εκδότη του «Εκκλησία Online», εκνευρισμένος αφού τόνισε στην αρχή για τον ιερέα του Ναού «Τον έχετε συλλάβει», στην συνέχεια είπε ανέφερε: «Βρίζεις αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν βρίζεις έναν δικό σας άνθρωπο που κάνει καραγκιοζιλίκια. Αυτό δεν είναι τι πιστεύει ή τι κάνει, είναι ένα καραγκιοζιλίκι για να δημιουργήσει μια πελατεία. Βρίσε αυτόν και μετά βρίσε τους άλλους».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: