Η επίσκεψη της Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα αποκαλύφθηκε από τη selfie που είχε ανεβάσει πριν από λίγες μέρες ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος στον λογαριασμό του στο Instagram. Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός πόζαρε με άνεση στον φακό.

Αυτή ήταν και η δεύτερη επίσκεψή της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στη χώρα μας, αν και δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό γιατί βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα.

Η 58χρονη Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα για την προσωπική της ζωή. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό της με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, οι φωτογράφοι τούς κυνηγούν για να τους απαθανατίσουν.





Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έβγαιναν κρυφά αρκετούς μήνες, αλλά πλέον ζουν φανερά τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να ανταλλάξουν φιλιά δημοσίως, παρά τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά πριν από δεκαέξι χρόνια. Φημολογείται πως άρχισε να βγαίνει αφού συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière, στη Λιόν, τον Οκτώβριο.


Η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ, παρουσίασε στον 64χρονο Τιμ Μπάρτον το βραβείο Lumiere lifetime achievement. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έρωτα με την πρώτη ματιά και για μια σχέση που γεννήθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα.