Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η  Έμη Λιβανίου με τους followers της είναι και μία με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι.

Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν σε λαμπερή φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο «Hôtel de Paris», όπου η Έμη Λιβανίου ήταν παρουσιάστρια των «Maria Callas Monaco Gala & Awards».

To δείπνο που ήταν αφιερωμένο στο Ίδρυμα Princess Charlene Monaco έγινε στον χώρο που χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό μνημείο στα τέλη του 19ου αιώνα, τη Salle Empire of Hôtel de Paris.

H Έμη Λιβανίου επέλεξε για την περίσταση μια μακριά μαύρη τουαλέτα.

Το «Maria Callas Monaco Gala & Awards» είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το 1960, όπου η μεγαλύτερη ντίβα της Όπερας, Μαρία Κάλλας, μάγεψε το βασιλικό ζεύγος πρίγκιπα Ρενιέ και πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό με τη μοναδική φωνή της.

Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν επίτιμη καλεσμένη του φιλανθρωπικού event καθώς έχει ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας με παραστάσεις υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις»).

Δείτε τις αναρτήσεις της Έμη Λιβανίου στο Instagram: