Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο χθεσινό 15/02/2023 επεισόδιο του Survivor All Star Διάσημοι και Μαχητές, με φόντο το έπαθλο επικοινωνίας. Νικητές -για ακόμα μία φορά- αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης πλησίασε την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για να την παρηγορήσει.

Ο νικητής του Survivor 2021 είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τη Μαριαλένα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Τότε ήταν που δέχτηκε και μία απρόσμενη πρόταση από τον Σάκη, καθώς της ζήτησε να κάνουν ένα παιδάκι.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν απάντησε τίποτα παρά τον κοίταξε τρυφερά και συγκινημένη κλείστηκε στην αγκαλιά του. Ο διάλογος ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν ο εξής:

Σάκης: «Πώς γίνεται να μη σε σκέφτομαι; Σε όλους τους αγώνες που έχουμε κερδίσει δεν μπορώ να μη σε σκέφτομαι! Όταν έγραφε η κάμερα, μου λέει ο Στέλιος "δεν έχεις κάνει παιδί" και λέω "όχι. Μαριαλένα, θα κάνουμε ένα;". Αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».

Μαριαλένα: «Πότε το είπες αυτό;».

Σάκης: «Όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος "εσύ δεν έχεις παιδί". Λέω: "Όχι. Μαριαλένα, θες να κάνουμε ένα;". Αλλά δεν με κοίταξες καν».

Μαριαλένα: «Δεν το άκουσα».

Σάκης: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: