Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε πώς ακόμη και τώρα έχει κρατήσει έναν βαθμό έπαρσης μέσα του.

Ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε και μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς», μιλά με αποφιπλιστική ειλικρίνεια και για τις κριτικές που λαμβάνει.

«Ως παιδί ήμουν ξεροκέφαλος, κλειστό άτομο και δεν έκανα πολλές παρέες. Τώρα θέλω την προσοχή. Θέλω κάποιος να με προσέξει όταν μπαίνω κάπου.

Όταν δεν μου αρέσω, προσπαθώ να με σκεφτώ στο ίδιο μέρος ως παιδί… Δεν ήμουν ποτέ εκδηλωτικός με τους γονείς μου», περιέγραψε για τον εαυτό του ο Χρήστος Λούλης.

Για την προσωπική του ζωή και την πατρότητα, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Με την Έμιλυ είμαστε και αυστηροί και παιχνιδιάρηδες. Είμαστε μαζί 22 χρόνια. Το πιο δύσκολο είναι να αγαπηθείς και να αγαπήσεις.


«Αν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε για μένα, θα ήταν ψέματα. Για κάποιους με απασχολεί περισσότερο και για άλλους λιγότερο. Θα δω τις κριτικές, θα τις διαβάσω ψύχραιμα και νηφάλια αλλά δεν θα δώσω σημασία στις καλές κριτικές. Έναν βαθμό έπαρσης τον κρατάω ακόμα, μου είναι χρήσιμος. Δεν θέλω καθόλου να ξεχάσω το μέσα μου, το πολύ δικό μου και κρατάω έναν βαθμό έπαρσης να πω δεν με νοιάζει εάν δεν με κάνουν παρέα οι άλλοι», παραδέχεται.