Μια συγκινητική φωτογραφία από την Αθήνα με δύο λευκές καρδιές πόσταρε η Νίνα Φλορ στο προφίλ της στο Instagram, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η μικρότερη νύφη του τέως βασιλιά και σύζυγος του μικρού του γιου, Φίλιππου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις μεσίστιες σημαίες στο Καλλιμάρμαρο.

Μια φωτογραφία με ιδιαίτερη σημασία, αφού ο τέως βασιλιάς ήταν πρόεδρος της ΕΟΕ και χρυσός Ολυμπιονίκης και μετά τον θάνατό του η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε τη συμβολική αυτή κίνηση, να κυματίσουν οι σημαίες για την απώλειά του.

Η Νίνα Φλορ ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η σύζυγος του Φίλιππου, χρυσή κληρονόμος κι επιχειρηματίας, επέλεξε για την ημέρα της κηδείας ένα σύνολο με την υπογραφή Dior.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος έκπτωτος μονάρχης της Ελλάδας απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την περασμένη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου έγινε το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr