Νέο λάδι στην φωτιά -για τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν- έριξαν οι φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασαν Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεζ από το ταξίδι τους για την Σαουδική Αραβία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στο instagram του ένα βίντεο μέσα από το ιδιωτικό του αεροπλάνο αξίας 30 εκατομμυριών ευρώ αλλά μόνος του. Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ  δεν διακρίνεται πουθενά. Από την πλευρά της, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφιές με την ίδια και τα παιδιά τους, αλλά ο Ρονάλντο δεν ήταν σε καμία από αυτές. Προφανώς και συνταξίδεψαν με το ιδιωτικό τζετ τους, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός οτι ο ένας έπαψε να εμφανίζεται στα social media του άλλου είναι, σύμφωνα με ξένα media, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί ανάμεσά τους.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που τις τελευταίες ώρες «σαρώνουν» το διαδίκτυο και προκαλούν την έκπληξη των θαυμαστών του Πορτογάλου άσου, η σχέση του με την αγαπημένη του Τζορτζίνα, φαίνεται να περνά από μία δοκιμασία, την στιγμή που ο ίδιος πήρε «χρυσή μεταγραφή» στην σαουδαραβική Αλ Νασρ.

Μάλιστα προκαλεί ενδιαφέρον και η πληροφορία της εκπομπής «Socialite» πως το ζευγάρι μοιράζεται έναν εικονικό έρωτα στα social media, από εκείνους που ικανοποιούν τους διαδικτυακούς τους φίλους, χωρίς οι τρυφερές στιγμές και τα γλυκά λόγια, να συνεχίζονται κεκλεισμένων των θυρών.