Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά ανέφερε πως επικοινώνησε με την πρώην παίκτρια του «Survivor», η οποία διέψευσε τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο της.

Οφείλω ένα συγγνώμη και να απολογηθώ

«Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες που ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, από τη στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη και να απολογηθώ και εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή ούτε κι εγώ μεμονωμένα, οπότε καλή συνέχεια και συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και τη στενοχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ό,τι καλύτερο», είπε η Μαρία Αντωνά.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όταν ρωτήθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους διαδικτυακούς της φίλους για την είδηση που μετέφερε η Μαρία Αντωνά από τηλεοπτική εκπομπή που συμμετέχει, ότι δηλαδή χάλασε τον γάμο της για ένα τρίτο πρόσωπο, απάντησε χωρίς δισταγμό ότι «την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ». 

Δείτε ακόμη: Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά - «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: