Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά, μιλώντας για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και την επιστροφή της από το Survivor 2024.

Αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο σύντροφός της.

Στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις από κοντά

«Είχε μπει μέσα στο αεροδρόμιο στις βαλίτσες, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό και τα κατάφερε. Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια, ήταν πολύ συγκινημένος. Κι εγώ όταν τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα τον αγκάλιασα, αλλά στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις από κοντά, τον κοιτάς, τρομάζεις» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς


Τρομάζεις γιατί δεν τους θυμάσαι

«Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, τους ακούς και τους βλέπεις, τρομάζεις γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί»,πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά.

Προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς

«Συγγνώμη κορίτσι μου, τον είδες και τρόμαξες; Δεν είναι ωραίο αυτό» σχολίασε η Φαίη Σκορδά με τη Μαρία Αντωνά να της απαντά: «Εννοώ ότι ταράζεσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον περίμενα όπως είναι, απλά μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: