Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA» γιορτάζουμε με χαρά και αισιοδοξία την παραμονή των Χριστουγέννων παρέα με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες και μια παρέα από γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα εορταστικό show με κέφι, μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.

Δείτε το βίντεο


Η Πάολα δήλωσε:

«Αγαπώ την εκπομπή αυτή αλλά και τη Ρούλα Κορομηλά. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι καλός άνθρωπος και σπουδαίος τραγουδιστής. Το τραγούδι “Καράβι” το έχω συνδέσει με τον μπαμπάκα μου». Στην ερώτηση τι είδους μαμά είναι, απάντησε ότι είναι κλασική μαμά, ίσως πιο αυστηρή και σπαστική, «αλλά είναι φυσιολογικό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέφερε:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Χαίρομαι που θα κρατήσουμε συντροφιά στον κόσμο. Με τη Ρούλα Κορομηλά είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και την αγαπάω πάρα πολύ». Σχετικά με τα παιδιά του αποκάλυψε: «Τα παιδιά μου τα έχω συμβουλεύσει να είναι ο εαυτός τους και να μη φοβούνται τίποτα. Στη σύζυγό μου αφιερώνω το “Όλα σε σένα τα βρήκα”».

Ο Νίκος Ζωιδάκης έδωσε τις ευχές του: «Σε όλο τον κόσμο θα ευχηθώ μέσα στον καινούργιο χρόνο να γίνει πλούσιος στις χαρές και πάμφτωχος στον πόνο».

Δείτε το τρέιλερ



Ο Κώστας Κόκλας ανέφερε ότι με την Πάολα τους συνδέει μια πολύ όμορφη φιλία και αλληλοεκτίμηση. Ο Νίκος Γκέλια από το «Μαύρο Ρόδο» τόνισε: «Γιάννης Πλούταρχος και Πάολα είναι συνταγή επιτυχίας και θα περάσουμε πολύ όμορφα».


«Πολύ χαρούμενοι που είμαστε κομμάτι αυτής της όμορφης γιορτής» είπε η Άννα Ζηρδέλη. «Θα ακούσουμε την Άννα που ξέρει όλα τα τραγούδια και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει Πλούταρχο και Πάολα», είπε χαριτολογώντας ο Κώστας Τσουρός. «Θα απολαύσουμε Πλούταρχο και Πάολα, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί και οι δύο. Ελπίζουμε να μεταδώσουμε στον κόσμο μία πολύ καλή και θετική ενέργεια αυτές τις άγιες ημέρες», δήλωσε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν θα μπορούσα να λείπω. Είναι το σπίτι μας. Το MEGA ξέρει κάθε χρόνο να μας κάνει να περνάμε υπέροχα και να μας κλείνει σπίτι μας», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: