Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζήγιαννη στο «Σπίτι με το MEGA», το «γούρι» της και τα τηλεοπτικά «πρέπει».

Η παρουσιάστρια μίλησε για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζήγιαννη στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο Μένιος είναι το γούρι της

«Αγαπάω πολύ τον Μένιο Σακελλαροπούλου, τον έχω σαν γούρι και θέλω να έρχεται πρώτος στις εκπομπές μου.

Για τον Μιχάλη Χατζήγιαννη

Η συνεργασία μου με τον Μιχάλη Χατζήγιαννη είναι εξαιρετική. Είναι ένας κορυφαίος δημιουργός. Νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη Χατζήγιαννη. Είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Η αγάπη του κόσμου μου δίνει έναυσμα

Για την τηλεόραση και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, ανέφερε πως, «η Ελεωνόρα είναι η συμπάθεια και η μεγάλη μου αγάπη. Είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχουμε. Η αγάπη του κόσμου, μου δίνει έναυσμα να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα. Στα social δεν δίνω συμβουλές, απλώς τοποθετούμαι για κάποια πράγματα που πιστεύω. Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και να αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά».

Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα

«Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα, που να μην ανήκουν σε παρεάκια. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις, τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Απαγορεύεται μία εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης, τι είναι αυτό καινούργιο κόλπο;» συμπλήρωσε κλείνοντας η επιτυχημένη παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: