Η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα, που τη θέλουν να χώρισε με τον σύντροφό της.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε για τη σχέση του και ανέφερε πως την επόμενη φορά που θα κυκλοφορήσει κάποιο αναληθές δημοσίευμα για εκείνη, τότε θα κινηθεί νομικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Kατερίνα» ανέφερε αρχικά: «Τι ώρα χώρισα και πότε μάζεψα τα πράγματά μου, ξέρουμε; Παιδιά, έχω κουραστεί πολύ με αυτό το πράγμα. Δεν ισχύει αυτό. Έχω να πω πως το τελευταίο δίμηνο έχουν ακουστεί πολλά για την προσωπική μου ζωή και με στεναχωρεί γιατί έχω βοηθήσει πολύ τα sites, τις τηλεοπτικές εκπομπές με οτιδήποτε χρειάζονταν και σε αυτή την περίπτωση, δεν με κάλεσε κανείς να με ρωτήσει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο».

«Έχω κουραστεί να ξυπνάω το πρωί, όπως κι ο σύντροφός μου και να βλέπω ότι χωρίσαμε ή ότι δεν πάνε τα πράγματα ή ότι μαζέψαμε τα πράγματά μας», συμπλήρωσε.

Ανέφερε μάλιστα, πως ο σύντροφός της δεν είχε την καλύτερη αντίδραση, όταν διάβασε τα δημοσιεύματα.

«Μόλις το διάβασε ο σύντροφός μου έγινε έξαλλος. Μου είπε “μήπως πρέπει όντως να χωρίσουμε;”. Το πήρε και πάνω του, γιατί είπε μήπως και την έβγαλα εγώ αυτή την είδηση», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως για να μη ρισκάρει πλέον, τη σχέση της, από εδώ και στο εξής θα κινείται νομικά κάθε φορά που κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις για εκείνη και την προσωπική της ζωή.

«Επειδή δεν θα βάλω πια σε ρίσκο τη σχέση μου, θα ήθελα πριν βγάλουμε οποιοδήποτε θέμα, να με πάρουν ένα τηλέφωνο, αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Πλέον, δεν μπορώ να βλέπω ψευδείς ειδήσεις για τη σχέση μου και την προσωπική μου ζωή», είπε κλείνοντας.