Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά, και σχολίασε το φετινό GNTM.

Θα πρεπει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, και σήμερα χαρακτήρισε τον πέμπτο κύκλο του GNTM, «κωμωδία».

Η αναγνωρισιμότητα ήρθε από το GNTM

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ό,τι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί.

Το GNTM ΤΟ θεωρώ πλέον κωμωδία

«Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο» είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Έχει χαθεί ο έλεγχος από την Βίκυ Καγιά

«Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM» σχολίασε το μοντέλο.

Λάθος επιλογή του Άγγελου Μπράτη το J2US

Τέλος η Μέγκι Ντρίο και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε και για την παρουσία του Άγγελου Μπράτη στο J2US και τόνισε πως ήταν μία κακή επιλογή για τον σχεδιαστή μόδας: «Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της: