Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε για το βίντεο που αφορούσε στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και το οποίο προβλήθηκε στη δική του εκπομπή, χωρίς όμως ο ίδιος να προλάβει να το προλογίσει. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη εξαιτίας του τεχνικού προβλήματος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη»!

Mετά τις δηλώσεις του, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να τον συναντήσω και να κάνουμε μία συνέντευξη, φαντάζομαι δεν θα μου αρνηθεί ο ίδιος. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε το καλοκαίρι τυχαία κάποιες φορές στο αεροδρόμιο και να τα πούμε. Ήταν πολύ γλυκός και ενθαρρυντικός μαζί μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε τηλεοπτικά. Φαντάζομαι και στον ΑΝΤ1 και λόγω των σχέσεων δεν θα μου αρνηθούν»!

Δείτε το βίντεο