«Λύγισε» η Άριελ Κωνσταντινίδη στην κάμερα του Mega μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η εκπομπή Πάμε Δανάη ετοίμασε ένα αφιέρωμα για την τελευταία παράσταση της εθνικής σταρ «Η μελωδία της ευτυχίας» τον Απρίλιο του 1996.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε πως το μόνο που είχε γίνει γνωστό στους ηθοποιούς της παράστασης ήταν ότι η παράσταση σταματάει και θα συνεχιστεί μόλις η Αλίκη νιώσει καλύτερα.

«Το βλέμμα της Αλίκης ήταν σχεδόν πανικόβλητο, αλλά «έφυγε» σε αυτή την τεράστια επιτυχία και επί σκηνής, όρθια, ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση», είπε ξεσπώντας σε κλάματα.

Στην κάμερα του Mega μίλησαν αρκετοί από τους τότε πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι μέχρι και σήμερα παραμένουν στον καλλιτεχνικό χώρο, ακολουθώντας ο καθένας την πορεία του.

«Η παραγωγή μας ενημέρωσε ότι πρέπει να παίξουμε όλοι. Δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάσταση. Κλαίγαμε και στεναχωριόμασταν που θα τελειώσει αυτό που ζούσαμε», δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Η Αλίκη ήταν η πιο δυνατή από όλους όσο ήταν πάνω στη σκηνή. Κάθε φορά που πήγαινε στα παρασκήνια έπαιρνε βαθιά ανάσα», θα θυμηθεί η Μαρία Στάβαρη.