Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Αννα Πρέλεβιτς, η οποία αποφάσισε να επισηµοποιήσει τη σχέση της µε τον Νικήτα Νοµικό. Το ζευγάρι είναι µαζί εδώ και περίπου ενάµιση χρόνο, µε την πρώην Σταρ Ελλάς να αποκαλύπτει µέσα από τον λογαριασµό της στο Instagram πως πριν από έναν µήνα ο σύντροφός της τής έκανε πρόταση γάµου.

Μάλιστα, ανάρτησε και µία φωτογραφία µε τον αγαπηµένο της, δείχνοντας το µονόπετρο που της χάρισε. «Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον µελλοντικό µου σύζυγο, τον άνθρωπό µου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο “ναι” που είπα ποτέ µου!», έγραψε µεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και επιχειρηµατίας.

Σύµφωνα λοιπόν µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει θρησκευτικό γάµο το επόµενο καλοκαίρι, όµως ακόµα δεν έχει αποφασίσει το µέρος όπου θα γίνει.

«Τον βρήκα»

«∆εν ήµουν το κορίτσι που θα σκεφτόταν τον γάµο του. Πιο πολύ ήθελα να βρω τον άνθρωπό µου. Τον βρήκα. Ο,τι κι αν πω είναι λίγο. Νιώθω ότι είµαστε στην ίδια οµάδα, µε κοινά όνειρα, “θέλω” και πεποιθήσεις. Έχουµε πολλά κοινά, σαν να έχουµε µεγαλώσει µαζί», έχει δηλώσει η µελαχρινή καλλονή σε συνέντευξή της.

«Συγκατοικούµε. Εχω το σπίτι µε την αδερφή µου, αλλά δεν µένω ποτέ εκεί πλέον… Ο Νικήτας είναι τόσο ταλαντούχος. Θα µπορούσε να είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής. Το έχω νιώσει ότι θα µπορούσε να είναι ο πατέρας του παιδιού µου. Κάνουµε κοινά όνειρα και απολαµβάνουµε την κάθε µέρα», είχε πει µεταξύ άλλων η Άννα για τον αγαπηµένο της.